Martin Fuksa - Fuksa Nejvic Me Bavi Sledovat Vemolu Zkusim Si Mma Trenink Isport Cz - Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati.

Martin Fuksa - Fuksa Nejvic Me Bavi Sledovat Vemolu Zkusim Si Mma Trenink Isport Cz - Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati.. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Celkem už má 10 evropských titulů. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu.

Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy.

European Canoe Association
European Canoe Association from www.canoe-europe.org
Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy.

Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať.

Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Celkem už má 10 evropských titulů. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Martin fuksa is a czech canoeist. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy.

Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018.

Nymburk Czech Republic 02nd Sep 2019 Czech Sprint Canoeists R L Petr Fuksa And Martin Fuksa Meet With Journalists On September 2 2019 In Nymburk Czech Republic Credit Josef Vostarek Ctk Photo Alamy Live News
Nymburk Czech Republic 02nd Sep 2019 Czech Sprint Canoeists R L Petr Fuksa And Martin Fuksa Meet With Journalists On September 2 2019 In Nymburk Czech Republic Credit Josef Vostarek Ctk Photo Alamy Live News from c8.alamy.com
Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Martin fuksa is a czech canoeist. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul.

Martin fuksa is a czech canoeist.

Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Martin fuksa is a czech canoeist. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě.

Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať.

Hrensko Martin Fuska Canoeing On Ancient Czech Rivers
Hrensko Martin Fuska Canoeing On Ancient Czech Rivers from img.redbull.com
Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Celkem už má 10 evropských titulů. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě.

Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať.

Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Celkem už má 10 evropských titulů. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Martin fuksa is a czech canoeist.